Restauracja

Beef Master

Naszą specjalnością są Steaki. A tym co nas dodatkowo wyróżnia, jest ich pochodzenie oraz sposób sezonowania. U nas proces ten odbywa się na mokro. Najlepsze elementy od lokalnych hodowców przez kilkanaście dni dojrzewają, stając się miękkie, soczyste oraz delikatne. Dzięki temu nasze steaki mają naturalny i skoncentrowany smak. U nas możecie Państwo skosztować takich Steaków jak: Urugwaj Steak z polędwicy, Black Angus Steak, T-Bone Steak oraz Rib Eye z antrykota.
 
Poza Steakami Restauracja Beef Master oferuje swoim gościom także inne potrawy, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia.  
 
Bar restauracji Beef Master bogaty jest w alkohole z całego świata, nasi barmani oraz kelnerzy będą służyć pomocą, abyście znaleźli Państwo coś dla siebie.
 
​Rezerwacja stolika: +48 733 333 118​
 
WEJŚCIE DO RESTAURACJI NIE ZOBOWIĄZUJE DO ZAKUPU BILETU BASENOWEGO! PRZY KASIE NALEŻY POPROSIĆ ZEGAREK NA RESTAURACJĘ - BEZ KOLEJKI. 

Bistro

Odchodząc od nudy i monotonii postanowiliśmy stworzyć miejsce inne niż wszystkie, w którym po prostu chce się bywać! 
 
Bistro w Gorącym Potoku to klimat prawdziwego bistro w naturalnym wystroju. Bar szybkiej obsługi znajduje się na parterze, gdzie dominują dania na wagę. Oferujemy Państwu urozmaicone dania począwszy od kuchni polskiej tradycyjnej, dań wegetariańskich, dietetycznych, skończywszy na daniach premium dla osób szukających czegoś zupełnie nowego.

Bary sezonowe

W sezonie letnim do dyspozycji są również trzy bary zewnętrzne „Tapas”, „Riviera” i „Grzybek” oraz stanowisko grillowe. Nasze punkty gastronomiczne to przede wszystkim propozycja dla tych, którzy lubią szybkie przekąski. Tradycyjne i chrupiące zapiekanki, gofry, lody, dania typu fast-food, orzeźwiające koktajle oraz wykwintne drinki zadowolą każde podniebienie.