Naszą specjalnością są Steaki. A tym co nas dodatkowo wyróżnia, jest ich pochodzenie oraz sposób ich sezonowania. U nas proces ten odbywa się na mokro. Najlepsze elementy od lokalnych hodowców przez kilkanaście dni dojrzewają, stając się miękkie, soczyste oraz delikatne. Dzięki temu nasze steaki mają naturalny i skoncentrowany smak. U nas możecie Państwo skosztować takich steaków jak: Filet Mignon oraz Chateubriand z Urugwaju, New York Steak z brazylijskiej wołowiny, T-bone Steak Polska oraz Bavetta Steak z Australii.

Poza Steakami Restauracja Beef Master oferuje swoim gościom także inne potrawy, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia.  

Bar restauracji Beef Master bogaty jest w alkohole z całego świata, nasi barmani oraz kelnerzy będą służyć pomocą, abyście znaleźli Państwo coś dla siebie.

ZOBACZ NASZE MENU

REZERWACJA: 733 333 118

WEJŚCIE DO RESTAURACJI NIE ZOBOWIĄZUJE DO ZAKUPU BILETU BASENOWEGO!

PRZY KASIE NALEŻY POPROSIĆ ZEGAREK NA RESTAURACJĘ - BEZ KOLEJKI.